Ekran Vašeg mobilnog telefona je male rezolucije, kako bi sajt prikladno bio prikazan, okrenite Vaš mobilni u "landscape" položaj (horizontalna orijentacija ekrana)

Građevinskim umećem stručno, kvalitetno i sa ljubavlju gradimo za svoje kupce.

Velika stručnost i iskustvo naših inženjera, tehničara i advokata koje angazujemo pri opremanju lokacije i izgradnji svakog novog objekta omogućava nam da maksimalno poštujemo potrebe i zahteve kupaca stanova i poslovnih prostora. Posebna karakteristika našeg rada je i višegodišnja uspešna saradnja sa stalnim kooperantima zanatsko-završnih radova, koji su postali samostalni preduzetnici a u prethodnom periodu radili sa vlasnicima SIBIR INVEST-a. Ovakav način poslovanja omogućava nam da ne povećavamo broj zaposlenih, a da postižemo maksimalan kvalitet izvedenih radova. Profesionalnim radom smo izgradili čvrsto međusobno poverenje između poslovnih partnera i nas. Građevinskim umećem stručno, kvalitetno i sa ljubavlju gradimo za svoje kupce.

SIBIR INVEST D.O.O. se pridržava zakonskih propisa vezanih za građevinarstvo, pa su svi kupci automatski zašticeni u pravnom smislu.